U11 kuldmedalid on Sparta poiste kaelas.

23:21 10.03.2015

U11 MV-ste playoffid mängiti Tallinnas 10.03. Eesti meistriks tuli Sparta team Automaailma U11 võistkond, kes finaalis 

alistas põnevas mängus karistusvisetega HC Panteri 2 : 1. Kolmanda koha saavutas Jõgeva SK Tähe/ Olivia võistkond, kes alistas pronksi mängus EMÜ SK 8 : 4. Sparta  võistkonnas mängisid: Ander Sikk (kapten), Mascimus Vorobjov (väravavaht), Robin Savi, Elliot Ollson, Jordan Matheo Niineorg, Henri Välling, Artjom Kuznetsov, Mikk Vahter, Rasmus Rannula, Leevi Jonsson, Nikita Sarana, Kristian Tikerpäe, Martin Tikerpäe. MV-ste parimate mängijate väljakuulutamisel oli auhinnalaua juurde ka Sparta poistel asja. Ander Sikk tunnistati U11 vanuseklassi kõige väärtuslikumaks mängijaks (MPV) ning väravavaht Mascimus Vorobjov parimaks U11 väravavahiks. Suure treenerite kiituse teenis ära kaitses Elliot Olsson. Nüüd on Sparta poisid võitnud U11 ja U13 vanuseklassid. Juba neljapäeval 12.03 toimuvad U15 poiste play offid Jõgeval.